Jij hebt gevochten en overwonnen

 

Heb jij huiselijk geweld overwonnen? Dan weet jij als geen ander hoe moeilijk dat is. Waarschijnlijk stond je daarin niet alleen. Het vertrouwen herstellen in jezelf en in anderen is een complex proces, waarbij andere mensen een onmisbare rol spelen. Wie heeft jou er doorheen geholpen? Miste je een maatje om mee te praten?

Jij weet vast ook hoe moeilijk het is om opnieuw je plek te vinden in de maatschappij en om die grote stap waar je zo tegenop zag te maken. Met jouw ervaring kun jij anderen helpen.

 

Van iets zwaars, iets moois maken

Jouw kracht kun je delen. Help anderen hun kracht weer te vinden en huiselijk geweld te overwinnen. Doe mee met Maatje achter de Voordeur en verbindt je aan een positieve beweging in de strijd tegen huiselijk geweld. Als we samen de handen ineenslaan en een vuist maken tegen huiselijk geweld, dan laten we anderen weten dat zij er niet alleen voor staan.

 

Ja, ik wil een bijdrage leveren

Jij weet het zeker. Jij staat inmiddels sterk genoeg in je schoenen om anderen te kunnen helpen. Super! Maatje achter de Voordeur helpt jou op weg om als ervaringsmaatje te werken. Hoe? Door een heel leuk traject waarmee je nu kunt beginnen. In september ben jij helemaal klaar om als ervaringsmaatje aan de slag te gaan.

 

Sterk vangnet

Je staat er niet alleen voor. Je leert tijdens een interessante training hoe jij je als ervaringsmaatje kunt ontwikkelen. Wij inspireren jou persoonlijk en met de online community. Ook ondersteunen wij je met intervisie en begeleiding vanuit Moviera en Enik. Met alle betrokken organisaties en professionals zorgt Maatje achter de Voordeur voor een sterk sociaal vangnet.