Van onmacht naar kracht

 

Ken jij de zoektocht van onmacht naar kracht? Dan weet jij als geen ander hoe moeilijk dat is. Waarschijnlijk stond je daarin niet alleen. Het vertrouwen herstellen in jezelf en in anderen is een complex proces, waarbij andere mensen een onmisbare rol spelen. Wie heeft jou er doorheen geholpen? Of heb je iemand gemist om écht mee te praten?

 

Jij weet vast ook hoe moeilijk het is om opnieuw je plek te vinden in de maatschappij, om die grote stap te zetten waar je zo tegenop zag. Met jouw ervaringen kun jij anderen helpen. Want door die te delen, kun je iemand die je ondersteunt herkenning bieden. Dat kan iemand inspireren om stappen uit het isolement te zetten! 

 

Lees hier de ervaring van ervaringsmaatje Petra!


Iemand laten voelen dat die er niet alleen voor staat


Jouw kracht en zelfvertrouwen kunnen een voorbeeld zijn voor anderen die nog in hun herstelproces zitten. Help anderen hun kracht weer te vinden en huiselijk geweld te overwinnen.

 

Doe mee met Maatje achter de Voordeur en laat anderen weer verbondenheid voelen. Als we de handen ineenslaan dan laten we anderen weten dat zij er niet alleen voor staan.

 

Ja, ik wil een bijdrage leveren


Jij twijfelt misschien nog of je weet het al zeker. In beide gevallen kun je contact met ons opnemen. Maatje achter de Voordeur helpt jou op weg om als ervaringsmaatje te werken. Hoe? Door een heel leuk traject waarmee je nu kunt beginnen. Binnenkort ben jij helemaal klaar om als ervaringsmaat(je) aan de slag te gaan.

 

Traject en vangnet


Je staat er niet alleen voor. Je leert tijdens een interessante training hoe jij je als ervaringsmaat(je) kunt ontwikkelen. Wij inspireren jou persoonlijk en online via WhatsApp en Facebook. Ook ondersteunen wij je met intervisie en begeleiding. Met alle betrokken organisaties en professionals zorgt Maatje achter de Voordeur voor een sterk vangnet voor alle maatjes.